25. august 2010

tomati-juustukattega baklashaan

Veel üks mõnus ja väga maitsev taimetoit.
Maitsev leigena ja veel maitsvam jahtununa, minu meelest, sest siis on maitsed täielikult segunenud.
Vaja läheb:
baklashaani
õli
sibulaid, küüslauku
tomateid
mett
kuivatatud punet ja tüümiani
soola, musta pipart
juustu
riivsaia
Võtsin suurema baklashaani, lõikasin 4-ks pikiviiluks, riputasin peale soola ja lasin pool tunnikest seista. Pisarates viilud kuivatasin köögipaberiga ja pruunistasin pannil õlis mõlemalt poolt.
Katteks kuumutasin hakitud sibula ja küüslaugu õlis, lisasin tükeldatud tomatid ja maitseained.
Hautasin 10 minutit ja maitsestasin mee, soola ja pipraga.
Asetasin praetud baklashaaniviilud ahjuplaadile, katsin tomatiseguga ja puistasin peale riivsaia ja riivjustu.
Küpsetasin 200 kuumaga veerand tundi.
Retsept täpsemalt antud kogustega Pereköögi 2008 aasta augustinumbris.

Kommentaare ei ole:

ja veel

Related Posts with Thumbnails