14. juuni 2008

singi-sibulapirukas

Kui juhtub, et majapidamisse on tekkinud korraga kaks kilo sinki, sest emme läks turul hoogu...siis ei taha keegi lõpuks enam sinki nähagi...anna või kassile...aga meie kassivanamoor ei söö sinki! Selline pirts...
Siis tuleb võtta pool kilo lehttaignat sügavast külmast, sinki nii pool kilokest, 2 suurt sibulat, küüslaugupipart, vahemeremaitseainet...
Sink ja sibulad praadida, lisada maitseaineid maitse järgi.
Kogu segu määrida lahtirullitud taignale, see kenasti rulli keerata ja 220 kuumaga ahju pista. Küpsetada pool tunnikest, enne lõppu nii 10 minutit vähendada kuumust 200 kuumani, muidu kipub pealt liialt pruunistuma ja seest ei saa valmis.
Sellist pirukat ei mõtelnud ma sugugi ise välja, seda pakkus mulle üks kena naisinimene metsast:))
Mina teen nüüd ka, sest see on ütlemata mõnus ja lihtne teha, maitseb muidugi ka, muidu ju ei teeks...

Kommentaare ei ole:

ja veel

Related Posts with Thumbnails