Kirsikook, mis on pooleldi katsetus mitmest asjast kokku, ehk siis isetegevus suuresti.
Põhi:
175 g võid
1 dl suhkrut
1 muna
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
kate:
1 karp Creme Bonjour´i
2 muna
1 dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
2-3 dl jogurtit
korralik kiht kirsse
Tee nii:
Vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna ja küpsetuspulbriga segatud jahu, sega taignaks. vajuta taigen vormi põhja ja servadesse.
Sega kokku katteained. Pane kivideta kirsid taignale ja vala kate peale. Küpseta 175 kuumaga nii umbes 50 minutit .
Minu tähelepanek oli selline, et kirsid kaotasid oma mahlasst ja hapukust oluliselt, niiet kirsse võib tõesti palju panna, seda mõnusam saab.
Vot selline kook siis.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar