28. november 2010

juustune kanapada


Ühel päeval rääkis Naine Metsast, kuidas teha kanafileest toit, mis viimse raasuni nahka pannakse. Pott limpsitakse kah puhtaks.
Proovisin oma pesakonna peal kah ära.Omapoolsete täiendustega.
Pruunistasin pannil pool kilo kanafileed. Lisasin kohe pruunistamise algul ka peenikesteks kangideks lõigutud porgandi. Natukese aja pärast pika jupi viilutatud porrut ja paar peotäit kuubistatud suvikõrvitsat ja kollast paprikat.Sekka küüslauku ja puljongimaitseainet. Broilerimaitseainet kah näpuotsaga.
Kogu selle pruunistatud kupatuse otsa valasin pisikese paki vahukoort ja segasin sisse karbi Kaval-Antsu sulajuustu. Sorts piima kah, et veits vedelikku oleks.
Lasksin veelkord keema ja serveerisin pruuni riisiga. No sai ikka hea!

Kommentaare ei ole:

ja veel

Related Posts with Thumbnails