26. detsember 2010
valenapooleon jõululauale
Taigen:
200 g võid
2 kl jahu
0,3-0,5 kl külma vett
0,25 tl soola
Kreem:
100 g võid
1 kl piima
1 muna
2 sl jahu
0,5 kl suhkrut
sidrunikoort
Haki rasvaine jahu ja soolagapurumassiks.Lisa vesi ja mätsi taignaks. Jaga 5-ks osaks, rulli väga õhukeseks ja küpseta 220 kuumaga 10 minutit, kuni plaadid muutuvad kenasti pruuniks. jahuta tasasel alusel.
Kreemiks sega kogu kreemiarsenal kokku ja kuumuta tasasel tulel kreemi paksenemiseni.Jahuta ja sega vahustatud võiga.
Lao tort kokku. Mina lisasin seekord kihi pohlamoosi kah.
Ja peale raputasin pähklipuru.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar