9. jaanuar 2011
Kakaorull virsikute ja vahukoorega
Üks lihtne ja maitsev rull või tort, kuidas parasjagu teha.
Põhi:
4 muna
1,5 dl suhkrut
1 dl kartulijahu
1 sl nisujahu
2 sl kakaopulbrit
Täidis:
4 dl vahukoort
1,5 tl vanillsuhkrut
3 dl virsikuid
2,5 tl želatiini
tordivariandile kaunistuseks virsikulõike ja shokolaadi
põhja immutamiseks 2 dl kanget kohvi
Taignaks vahusta munad suhkruga ja lisa kuivained.Määri taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 250 kuumaga 5-8 minutit.Kummuta jahtuma ja eemalda küpsetuspaber.
Vahusta koor suhkrutega, haki või püreesta virsikud.Sulata želatiin ja sega vahukoore-virsikusegusse.
Immuta põhi kohviga, kata täidisega ja keera rulli.
Kui teed tordina, siis lõika põhi kolmeks, immuta kohviga ja määri täidist kihtide vahele ja peale. Kaunista virsikulõikude ja shokolaadiviguritega või lihtsalt riivi peale tumedat shokolaadi.
Hoia üleöö külmas. Saad mõnusa kohvimaitselise maiuse.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar