5. veebruar 2011

sealihapann seentega


Seda maitsvat pannirooga teen shampinjonide või puravikega.
Sügisel sai palju puravikke võiga purki pandud ja nüüd kasutan neid mõnuga, sest pole midagi paremat võis praetud puravikest.
Aga panni panen kõigepealt pool kilo kuubistatud taist sealiha ja pruunistan korralikult. Seejärel lisan ohtralt sibulat ja küüslauku ja pruunistan veel veidi.
Kallan juurde sortsu keeva vett, maitsestan toidu soola ja musta pipraga ning hautan liha pehmeks. Hautamise lõpul lisan punast ja kollast paprikat, kumbagi ühe. Suure tomati kah. Hautan sutsu veel ja lisan väikese paki kohvikoort ja tumedat sojakastet. Peoga tilli lisan kah ja maitsestan vajadusel veelkord soola ja pipraga.
Serveerin rooga kartuli või pennega.

Kommentaare ei ole:

ja veel

Related Posts with Thumbnails