Kuna on käes suur sügis, siis tahaks juba tugevamat toitu. Ja selleks on seekord mulgikapsad meega, mis valminud kolme tunni jooksul puupliidil.
Panin malmpaja põhja paar peotäit pekikuubikuid pruunistuma. Kui rasv piisavalt eraldunud ja pekk mõnusalt pruun, siis lisasin vaheldumisi 2 kilo hapukapsast ja tükeldatud sealiha poolteist kilo. Sinna vahele siputasin 1,5 dl jämedaid odrakruupe. Hakkisin paar suurt sibulat, sumasin need ka patta. Paar klaasi vett kah otsa ja hauduma! Vahetevahel segades, et põhja ei läheks podistasin seda kapsakest nii kolme tunni jagu. Enne valmimist lisasin veidi soola ja 4 supilusikatäit mett. Suts veel tulele ja ongi valmis mõnusad mahedad kapsad. Mesi muudab kapsa maitse meeldivalt mahedaks, niiet-soovitan proovida!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar