Mõnus kalaline pirukas, milles peidus tomat ja oliivid.
Põhi:
100 g võid
3 dl jahu
2 spl külma vett
1 tl soola
Sisse:
1 purk tuunikala õlis
1 suur sibul
3-4 küüslauguküünt
veidi õli
soola
musta pipart
3-4 tomatit
musti kivideta oliive
pitsamaitseainet või basiilikut
1,5 dl riivjuustu
Peale:
2 dl kohvikoort
2 muna
soola
musta pipart
Taignaks sega jahu ja või, lisa vesi ja sool ning töötle kiiresti taignaks.
Suru tainas vormi ja küpseta 225 kuumaga 10 minutit.
Sel ajal haki sibul ja küüslauk ning kuumuta õlis. Lisa tuunikala, maitsesta maitseainetega.
Kalla segu taignale. Peale lao viilutatud tomatid ja oliivid. Puista peale juust.
Sega koor, munad ja maitsesta. Kalla pirukale ja küpseta 225 kuumaga pool tundi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar