17. veebruar 2010

kolme kapsa supp

Meie peres armastatakse suppi süüa.
Üks neist on selline:
paar peotäit lillkapsast
paar peotäit rooskapsast
paar peotäit valget peakapsast
rohelisi oakaunu
1 suur paprika
1 suur porgand
3 suuremat kartulit
1 pakk Rakvere frikadelle
tumedat sojakastet
maitserohelist
hakklihamaitseainet
puljongimaitseainet
Sellest kogusest saab 3-4 liitrit suppi.
Frikadellid praen õlis koos riivitud porgandi ja paprikaga. Lisan sojakastme.
Peakapsa keedan pehmemaks, siis lisan kartuli ja rooskapsa, kõige lõpuks frikadellid koos maitseviljadega ja ka lillkapsa. Keedan kõik peaaegu pehmeks. Maitsestan keetmise käigus.
Kõige lõpuks, kui pott on tulelt tõstetud, viskan sisse külmutatud tilli-peterselli.
Sojakaste teeb selle supi eriti maitsvaks.

Kommentaare ei ole:

ja veel

Related Posts with Thumbnails