1. juuli 2010

kukeseenekasukas kana

Maitsev roog, mis sobib igaks elujuhtumiks. Kõrvale võib pakkuda toorsalatit ja ahjukartuleid.
Vaja läheb:
vajalik kogus kanafileesid(arvestasin ühe sööja kohta)
kahe filee kohta 1 muna
1 dl grahamjahu
sool
karri
mehhikopärane kanamaitseaine
kukeseened, 2dl kahe filee koha
1punane sibul
juustu, 2 dl kahe filee kohta
must pipar
toiduõli
tilli
Kõigepealt vasarda fileed õhemaks, maitsesta kanamaitseainega. Pane külma.
Prae kukeseened ja sibul, maitsesta soola, musta pipra ja karriga.
Munad klopi tilli ja veidikese soolaga lahti, kasta kanafileed jahusse ja siis munasse. Prae pannil õlis kuldseks.
Aseta fileed ahjuplaadile, kata kukeseentega, raputa peale riivitud just ja küpseta veerand tundi 200 kuumaga.

Kommentaare ei ole:

ja veel

Related Posts with Thumbnails